2. Rally maškaranih oktanaca Halubje – Liburnija

Počelo je novo, ovogodišnje karnevalsko ludilo. Podizanjem pusta u malim mjestima kvarnerskog zaleđa, oglasila su se i zvona, pa tradicijski običaji ponovo zaokupljaju pažnju svih koji drže do maškara i karnevala.
Na dan Halubajskog karnevala, u subotu 22. siječnja, sa startom u Viškovu, odvijat će se još jedan bez sumnje vrhunski spektakl, okupljanje sudionika je na igralištu Osnovne škole “Sv. Matej” u Viškovu, dok je start i prvi ispit spretnosti u centru mjesta na parkiralištu “Milihovo”. Drugi je ispit u centru Matulja, a cilj i završno proglašenje sa brojnim nagradama, za sportske rezultate i maškarane dojmove je u Opatiji na kupalištu Slatina.

RallyPrizor iz KastvaOpatija bajna

Rok za prijave je kratak, primaju se zaključno do 18. siječnja u AK “RI autosport” (Ružićeva 8a), a predviđena su i dežurstva u TZ Viškovo u određene dane i sate.

< Sve informacije dostupne su na:

www.adriatic-timing.com ili
www.aspgz.hr i
e-mail: ri-autosport@vip.hr

Iskustvo organizatora i odabir lokacije održavanja ovog međunarodnog sportsko-turističko-karnevalskog rallya garancija su da će 22. siječnja opet biti izuzetan “puknuti oktanski dan na kotačima” koji će obogatiti i upotpuniti programe pusnih zbivanja na Kvarneru.

Kategorija: Aktualno |