Javni poziv za Program kreditiranja Kvarner Family 2015.

Primorsko-goranska županija u suradnji s Turističkom zajednicom Kvarnera u sklopu projeka „Kvarner Family“ objavljuje Javni poziv za Program kreditiranja „Kvarner Family 2015.“.
Za zainteresirane vlasnike obiteljskog smještaja koji su nositelji oznake kvalitete Kvarner Family informacije o podnošenju zahtjeva na Program kreditiranja „Kvarner Family 2015.“ mogu se pronaći na službenim stranicama Primorsko-goranske županije: http://www.pgz.hr/natjecaji.

U privitku Vam dostavljamo cjelokupnu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz zahtjev na Program kreditiranja „Kvarner Family 2015.“.

Vlasnicima obiteljskog smještaja koji su nositelji oznake kvalitete Kvarner Family a zainteresirani su za podnošenje zahtjeva nadležna lokalna turistička zajednica izdat će:

Potvrda izdana od strane nadležne lokalne turističke zajednice s područja Primorsko-goranske županije kojom se potvrđuje da je podnositelj zahtjeva:
– nositelj oznake kvalitete „Kvarner Family“ (ili priložiti presliku Ugovora kojom se potvrđuje dodjela oznake kvalitete „Kvarner Family“) ili
– podnio zahtjev za dobivanje oznake kvalitete „Kvarner Family“, nakon objavljenog posljednjeg Javnog poziva Turističke zajednice Kvarnera u studenom 2015. godine

Potvrda izdana od strane nadležne turističke zajednice s područja PGŽ o broju noćenja u vlastitim smještajnim objektima u posljednje dvije godine i plaćenoj boravišnoj pristojbi

<DOKUMENTACIJA:
– Javni poziv iznajmljivačima_program – PREUZMI
– Kvarner family – obavijest o javnom pozivu – PREUZMI
– Popis dokumentacije koja se prilaže uz zahtjev za provedbu programa kreditiranja Kvarner Family – PREUZMI
– Privitak 1. OB-001 zahtjev za kredit, program kreditiranja Kvarner Family – PREUZMI
– Privitak 2. OB-002 izjava o korištenim potporama male vrijednosti – PREUZMI
– Privitak 3. OB-003 Kvarner Family – obrazac za odobrenje kreditiranja PGŽ – PREUZMI
– Privitak 4. OB-004 Kvarner Family Pet Friendly – obrazac za odobrenje kreditiranja PGŽ – PREUZMI
– Privitak 5. OB-005 Kvarner Family Bike Friendly – obrazac za odobrenje kreditiranja PGŽ – PREUZMI
– Privitak 6. OB-006 Kvarner Family Hike Friendly – obrazac za odobrenje kreditiranja PGŽ – PREUZMI

Kategorija: Aktualno |