SASTANAK SA IZNAJMLJIVAČIMA – 21.12. u 18 sati

eVisitor uvodi informatizaciju u poslovanje privatnih iznajmljivača.

Od 1. siječnja 2016. godine uvodi se eVisitor, jedinstveni online informacijski sustav za prijavu i odjavu turista na nivou cijele Republike Hrvatske.

– eVisitor je projekt Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice, a sustav je dostupan besplatno svim korisnicima preko Interneta kao web aplikacija bez potrebe za instaliranjem na računalo. Privatnim iznajmljivačima korištenjem sustava eVisitor obveza vođenja knjige gostiju i popisa gostiju bit će izvršena prijavom i odjavom turista (vođenje knjige Popis gostiju više nije potreban). TZO Matulji je za sve svoje iznajmljivače pripremila korisničko ime, lozinku i TAN tablicu za prijavu u eVisitor aplikaciju, te će se kratka prezentacija i podjela istih obaviti na sastanku sa iznajmljivačima koji će se održati u ponedjeljak, 21. prosinca u 18 sati u Vijećnici općine Matulji.

Za sve one koji ne stignu po svoje korisničke podatke Ured TZ Matulji biti će otvoren svaki radni dan od 9 – 16 sati, a dodatne informacije možete dobiti na telefon 276 789 ili e-mail tzmatulji@tzmatulji.hr

Trenutno dostupni linkovi na materijale koji će se kontinuirano nadopunjavati sadržajem su:
WEB: eVisitor – http://business.croatia.hr/hr-HR/Hrvatska-turisticka-zajednica/eVisitor
YOUTUBE KANAL: – eVisitor – https://www.youtube.com/channel/UCRQ5Bx2JdGhcEtLCE5eze7g
WIKISTRANICE: istima možete pristupiti nakon prijave u sustav www.evisitor.hr
Link na NN: http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2015_11_126_2395.html

Kategorija: Aktualno |