Poziv na radionicu

DESTINACIJSKI MENADŽMENT – OD IDEJE DO NOVOG TURISTIČKOG PROIZVODA

16.11.2010. (utorak)
MATULJI, OPĆINSKA VIJEĆNICA, TRG MARŠALA TITA 11
od 10:00 do 14:30 sati

<Imate ideju koja bi mogla biti realizirana kao novi turistički proizvod koji bi obogatio turističku ponudu vašeg kraja i Hrvatske? Držite da imate na raspolaganju neki drugi resurs kojim možete ostvariti dodatne izvore prihoda u turizmu? Posjedujete li specifična stručna znanja i vještine kao arhitekt, arheolog, botaničar, etnolog, ornitolog, povjesničar umjetnosti, fotograf, likovni umjetnik, dramski umjetnik, glazbenik, kuhar, planinar, speleolog, lovac, ljubitelj jedrenja, biciklizma, jahanja, plesa, raftinga i raznih drugih sportova, organizator raznih priredbi, manifestacija, festivala, aktivni ste turistički vodič ili možda ništa od navedenog, ali vjerujete da biste mogli doprinijeti poboljšanju turističke ponude?

Jednodnevna radionica na temu „Od ideje do turističkog proizvoda“ prilika je da iz prve ruke saznate kako možete ostvariti ove ciljeve.

Kroz teoriju i praksu destinacijskog menadžmenta, marketing novih turističkih proizvoda i razradu ideja u koncept novog turističkog proizvoda, vodit će Vas predavači i treneri Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), stručnjaci u području destinacijskog menadžmenta.

Program seminara odvija se u prostorijama općine Matulji, Trg M. Tita 11, u vremenu od 10:00 do 14:30 sati s kraćim pauzama za kavu.

<Radujemo se Vašem dolasku te molimo da svoje sudjelovanje potvrdite slanjem prijavnog obrasca na e-mail: tzmatulji@tzmatulji.hr ili faxom na broj: 276 221 najkasnije do 10. studenog 2010. godine.

>> Preuzmite prijavni obrazac

Srdačan pozdrav,
Marijana Kalčić
direktorica

Kategorija: Press |