Turistička rožica

Natječaj za naj okućnicu, naj balkon i naj ugostiteljski objekt organiziramo u sklopu akcije “Volim Hrvatsku – volin Matuji”.
Natječaj organiziramo već od samog našeg osnivanja, točnije od 1995. godine kako bismo potaknuli sve stanovnike da uređuju okućnice i da svi zajedno doprinosimo ljepšem mjestu u kojem živimo. Početkom mjeseca travnja podijelimo svim matuljskim kućanstvima 1.200 komada sadnica bršljanki, a tijekom mjeseca srpnja otvaramo natječaj za kandidature.
Stručno povjerenstvo obilazi sve prijavljene i izabire najbolje koji se nagrade u sklopu manifestacije “Tramontana će vas ofriškat”. Ove godine to je bilo u nedjelju 01. kolovoza u 21 sat ispred zgrade općine Matulji kada je nastupila Mirjana Bobuš.

Nagrade su ove godine osvojili:

NAJ BALKON – Malečikar Ines, Matuljska cesta 33
NAJ OKUĆNICA– Mario Linić – Mamići bb
NAJ UGOSTITELJSKI OBJEKT – Restaurant Tartuf, Šapjane

Naj balkon - Ines MalečikarNaj okućnica - Mario LinićNaj iznajmljivač - Irenka Dujmović

Nagrađeni će dobiti poklon bonove u agrariji “Cortina”.

Turistička zajednica Matulji nagraditi će i “NAJ IZNAJMLJIVAČA”, a za 2009. godinu to je Irenka Dujmović iz Velog Brguda, sa 1781 ostvarenih noćenja u prošloj godini koja će dobiti poklon bon u vrijednosti 2.000 kn.

Turistička rožica za 2008. godinu

Svečana podjela nagrada održana je u sklopu ljetne manifestacije “Tramontana će vas ofriškat”, 02. kolovoza 2009. godine u 21 sat ispred općine Matulji gdje je nastupio Mario Battifiaca. Naj balkonom proglašen je balkon Renate Superina, Gaj 4, Matulji dok su nagradu za Naj okućnicu osvojili Ankica i Milivoj Licardo, Bregi Anđeli 76k. Nagradu je dobio i Caffe bar DM, Kastavska cesta kao Naj ugostiteljski objekt.
U sklopu iste manifestacije TZ Matulji nagradila je i Naj iznajmljivača, a za 2008. godinu to je Irenka Dujmović iz Velog Brguda, sa 1855 ostvarenih noćenja u prošloj godini.

Naj okućnica - familija LicardoNaj iznajmljivač - Irenka Dujmović

Turistička rožica za 2007. godinu

Svečana podjela nagrada održana je 27. srpnja u 21 sat ispod “Hangara”, u sklopu koncerta Marka Tolje i Olja’zz banda. Nagradu za Naj balkon dobila je Elda Stambulić, Bregi Frlići 50c dok je nagradu za Naj okućnicu osvojila familija Brdarić, 43. istarske divizije 32, Matulji. UO Matteo – Caffe bar Beto, Matulji proglašen je Naj ugostiteljskim objektom.
U sklopu iste manifestacije TZ Matulji nagradila je i Naj iznajmljivača, a za 2007. godinu to je Tea Jušić iz Matulja.

Naj okućnica - Brdarić Vesna i KlaudioNaj iznajmljivač - Tea Jušić

Turistička rožica za 2005. godinu

Nagrade su ove godine osvojili: obitelj Puž Rajko, Mučići 22 za Naj balkon, obitelj Cetina Ivo, Jušići 102 za Naj okućnicu dok je Naj ugostiteljskim objektom proglašen “Fiorin”, Permani. Nagrađen je i Naj iznajmljivač za 2005 godinu, Antica Smaila iz Matulja.
Svečana podjela nagrada održana je u sklopu ljetne manifestacije “Tramontana će vas ofriškat”, 30. srpnja u 21 sat ispred zgrade općine Matulji, u sklopu koncerta Mirjane Bobuš, Karin Kuljanić, Maria Battifiace i Roberta Grubišića.

Naj iznajmljivač - Antica Smaila