Osvojite produženi bike & hike vikend u Matuljima

Područje općine Matulji prekriveno je najvećom dijelom šumama i šumskim zemljište, pa smo zato i napravili mrežu biciklističkih i pješačkih staza. Ukupno 130 km staza označenih po težini: zelena, plava, crvena i crna pružit će svima, pa i onima najzahtjevnijima poseban užitak – bilo da izaberete stazu koja ide samo kroz šumu i uživate u flori i fauni ili da idete prometnicom i da uživate u zanimljivim i pitoresknim mjestima.

Stancija KovačićiStancija Kovačići

<Saznajte više o biciklističkim i pješačkim stazama na području općine Matulji

TZ Matulji i Stancija Kovačići poklanjaju Bike & hike produženi vikend za dvoje u terminu od 24. – 25.06.2011. godine.
Prijaviti se možete do 17. lipnja, a sve što trebate je odgovoriti na jednostavno pitanje i ostaviti nam svoje podatke. Ako slučajno ne znate odgovor, možete ga potražiti na našoj web stranici.
Sretni dobitnik biti će objavljen na web stranici TZ Matulji 17. lipnja u 13 sati. Sretno!

<Nagrada:

Petak, 24. lipnja 2011.
– dolazak tijekom dana u Stanciju Kovačići
– večera
– noćenje

Subota, 25. lipnja 2011.
– doručak
– cjelodnevno sudjelovanje u manifestaciji “Matujska kartulina” i “Biciklijadi po ceste domaće hrani”
– večera

Nedjelja, 26. lipnja 2011.
– doručak
– odlazak

<Nagradno pitanje:

Koja staza je teža, crvena ili plava?

Odgovor na pitanje
crvenaplava

Ime i prezime

Telefon ili mobitel

Adresa/grad

Vaš Email

Odgovorite na pitanje

Slažem se s pravilima sudjelovanja


Pravila sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od 10.05. do 17.06.2011. godine odgovore na zadano pitanje i ostave nam sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad, telefon i e-mail.

Svaki sudionik može samo jednom odgovoriti na pitanje i poslati svoje podatke. Zaposlenici TZO Matulji i Stancije Kovačići niti njihova uža obitelj ne mogu sudjelovati. Pobjednik će osvojiti produženi bike & hike vikend u Matuljima. Dobitak nije zamjenjiv za novac. Za korištenje dobitka potrebno se je prethodno najaviti u Stanciju Kovačići telefon +385 51 272 106 ili na e-mail: stancija.kovacici1@ri.t-com.hr. Javno izvlačenje pobjednika održat će se u sjedištu TZO Matulji, na adresi Dalmatinskih brigada 9, Matulji dana 17.06.2011. godine s početkom u 12 sati. Pobjednik će biti kompjuterski izvučen između svih pristiglih prijava. Ime dobitnika biti će objavljeno na stranicama TZO Matulji www.tzmatulji.hr i to 17. lipnja 2011. godine u 13 sati. Dobitnik će biti telefonom obaviješten o osvojenom dobitku. Dobitnik dobitak može koristiti u Stanciji Kovačići, Rukavac 51, 51211 Matulji 24., 25. i 26. lipnja 2011. godine uz prethodnu najavu na telefon +385 51 272 106 ili na e-mail: stancija.kovacici1@ri.t-com.hr i uz predočenje osobnog dokumenta. Korištenjem nagrade prestaju sve daljnje obaveze TZO Matulji i Stancije Kovačići prema dobitniku. Sudionik koji sudjeluje prihvaća prava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila stupaju na snagu danom objavljivanja na internet stranicama TZO Matulji.