Smještaj Matulji

Područje Turističke zajednice općine Matulji dio je Opatijske rivijere, a Opatija je od Matulja udaljena samo dva kilometra, te nas usko vezuju i najznačajniji događaji povijesnog razvoja turizma.

Volosko, Ičići, Ika, Lovran, Medveja, Mošćenička Draga, Mošćenice, Brseč i manja naselja, sela i zaseoci cjelovito promatrani zajedno sa Opatijom i Matuljima predstavljaju kulturološki i etnički izuzetno vrijedan lokalitet, osebujan i prepoznatljiv po specifičnostima svoje ponude, dostignutoj kvaliteti usluga i gostoljubivosti kao kulturološkom nasljeđu.

Na području Matulja razvijamo autohtonu poljoprivredu, zanatstvo u funkciji razvoja turizma, a od smještajnih kapaciteta nudimo privatne sobe i apartmane, te sobe i apartmane u malim pansionima.

U Matulje vrlo ćete lako stići jer imamo dva izlasa sa autoceste iz svih pravaca i “staru cestu” tzv. “Cestu domaće hrani” s kojom ćete brzo stići na oba granična prijelaza (Rupa i Pasjak) ali i kušati neke od autohtonih jela i pića.

Svi pružatelji usluga pobrinuti će se da Vaš odmor u Matuljima protekne u najboljem redu i da Vam ostane u trajnom sjećanju.

<Privatni iznajmljivači
<Vile i pansioni